Meneer Beer en de Magische Poort

Meneer Beer en de Magische Poort, is de grote kindershow van Merel Events en gaat over de zoektocht naar waar Meneer Beer vandaan komt. Meneer Beer is een echt charmant heertje met zijn hoedje en jasje, maar waar komt hij nu eigenlijk vandaan? Is hij uit het circus ontsnapt? Komt hij uit de jungle, of misschien wel uit de dierentuin? De spectaculaire magische poort brengt ons met toeters en bellen naar allerlei verschillende gebieden. Daar gaan de kinderen samen met Merel uitzoeken, waar Meneer Beer nou echt vandaan komt! We maken een muzikale reis vol dansjes en Disney liedjes van onder andere Frozen. Iedereen mag mee doen! Geschikte leeftijd van 3 tot ongeveer 10 jaar, duurt 45 min.

Al het entertainment kan met elkaar worden gecombineerd, Meneer Beer Solo kan ook langskomen tijdens de kinderdisco en er kan ook prima een Sing a Long plaatsvinden na de Sprookjes Quiz, alle combinaties zijn mogelijk!

Referenties: Festival Kids @ the Park, zomerfeest Boeskool is los, bevrijdingsfestival Bengelfestijn en vele anderen hebben al gekozen voor kinderentertainment van Merel Events.