Over Merel Events

Merel Gerritsen 1987, allround zangeres, heeft Merel Events in 2015 opgericht na veel ervaring te hebben opgedaan bij verschillende entertainment teams, evenementen bureaus en theaterbedrijven.

De kracht van Merel Events is de persoonlijke touch! Dit zal u merken wanneer u entertainment bij Merel Events boekt. Of het nu bij een kindershow, op uw verjaardagsfeestje of bruiloft, als ladyspeaker tijdens een modeshow, een bedrijfsevent, of in het theater is, Merel Events zorgt er altijd voor dat er een informele, gezellige sfeer hangt, vol humor en voelt feilloos aan waar de behoefte op gebied van entertainment ligt bij uw gasten.

U bent ontzorgd van de stress om uw gasten op het evenement of in uw horeca gelegenheid te vermaken. U hoeft niets te regelen op gebied van geluid, licht, entertainment, alles wordt voor u verzorgd en is in eigen beheer van Merel Events.
Er is entertainment voor elke doelgroep en gelegenheid, voor een chique gelegenheid gaat u voor The vintage show, voor spektakel, Mistery, Soul Fever of Tropicana. Wilt u een divers repertoire dan is Merel Solo erg geschikt en uiteraard genoeg aanbod voor senioren en kinderentertainment! Al het entertainment kan met elkaar worden gecombineerd, zo kunt u voor elke doelgroep op uw evenement, entertainment bieden!

Ervaar zelf de persoonlijke touch van Merel Events, bedankt voor uw vertrouwen!